Over ons

Deurenafdeling, dé online afdeling voor deuren

In de webshop van Deurenafdeling vindt u een groot assortiment deuren en toebehoren. Wij verkopen verschillende modellen binnendeuren en buitendeuren, maar ook kozijnen, deurbeslag en lijstwerk. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en zeer scherp geprijsd. En u bestelt alles eenvoudig online in onze webshop, vanuit uw eigen woonkamer.

Uw bestelling snel bezorgd

Bij Deurenafdeling hebben we het transport in eigen beheer. Uw bestelling wordt geleverd door een van onze eigen chauffeurs, met een van onze eigen bussen of vrachtwagens. We hebben de planning dus ook in eigen beheer, en dit biedt voor u veel voordelen. Zo kunt u bij ons een voorkeur aangeven voor een bezorgdatum en -tijd. Bovendien kunnen wij hierdoor een zeer snelle levering garanderen, door heel Nederland en België.

Ook voor zakelijke bestellingen

Deurenafdeling levert niet alleen aan de particuliere markt, maar ook aan de zakelijke markt. Het is bij Deurenafdeling mogelijk om een zakelijk account aan te vragen. Wanneer u inlogt met uw zakelijke account, kunt u bij ons zakelijke bestellingen plaatsen. Klik hier voor meer informatie over zakelijke accounts.

Deur 2 - Deurenafdeling